Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Aydın'da Yangın : Aydın'da yangın paniği - Manşet Aydın _ Alınan bilgiye göre ambarda saat 23.15 sularında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin.

Aydın'da Yangın : Aydın'da yangın paniği - Manşet Aydın _ Alınan bilgiye göre ambarda saat 23.15 sularında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin.. Aydın polisevi'nde çıkan yangında 3 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi de yaralandı. Olay, bugün saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Aydın'da yangınlara karşı tedbirler sürüyor. Kısa sürede büyüyen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Evin tamamen küle döndüğü yangının elektrik kontağından çıktığı tahmin ediliyor.

Ambalaj ve kolilerin olduğu yerde daha çok yoğun ateş başlamıştı. Memleket partisi nazilli'de kongreye gidiyor. Alınan bilgiye göre, girne mahallesindeki selçuk ecza deposunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Aydın'ın germencik ilçesindeki süt ürünleri tesisinde çıkan yangın, kontrol altına alındı. Kırkışık mahallesi'nde zeytin ağaçlarının bulunduğu dağlık alanda henüz.

Aydın'da yangın - Yangın Haberleri
Aydın'da yangın - Yangın Haberleri from i12.haber7.net
Aydın'ın efeler ilçesinde bir inşaatın malzeme deposunda çıkan yangında 3 kişi dumandan etkilendi. Aydın polisevi'nde çıkan yangında 3 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi de yaralandı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kıraathanede başlayan yangın hızla büyüdü. Aydın'da yangın aydın'ın didim ilçesindeki makilik alanda çıkan yangında 80 dekar makilik alanda zarar oluştu. Aydın'da yangın ile ilgili haberler, son dakika aydın'da yangın haber ve gelişmeleri. Aydın'ın çine ilçesinde zeytin ağaçlarının bulunduğu bölgede çıkan yangında 3 hektar alan zarar gördü. Aydın da yangın ile ilgili 2 haber listeleniyor.

Aydın'da gece yarısı çıkan yangın korkuttu.

Alınan bilgiye göre ambarda saat 23.15 sularında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin. Aydın'ın efeler ilçesinde bir inşaatın malzeme deposunda çıkan yangında 3 kişi dumandan etkilendi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor. Yangın çetikçi, yenidoğan mahallelerini tehdit ederken 50 hanenin tahliye edildiği belirtildi. Aydın efeler'de selçuk ecza deposunda çıkan yangında, 8 kişi dumandan etkilendi. Ambalaj ve kolilerin olduğu yerde daha çok yoğun ateş başlamıştı. Yangın, kurtuluş mahallesi 2022 sokak'ta saat 18.30 sıralarında başladı. Aydın polisevi'nde çıkan yangında 3 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi de yaralandı. Olay, bugün saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Aydın'ın germencik ilçesindeki süt ürünleri tesisinde çıkan yangın, kontrol altına alındı. Aydın'daki yangın kontrol altına alındı, soğutma çalışmaları devam ediyor. Aydın büyükşehir belediyesi i̇tfaiye daire başkanlığı ekiplerinin müdahele ettiği yangın kısa sürede söndürüldü. İtfaiye ekipler yangına hızla müdahale etti.

Olay, bugün saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Aydında yangın aydın'da makilik alanda yangın çıktı. Aydın'da 2020 yılında 68 orman yangını meydana geldi. Aydın'ın efeler ilçesinde bir inşaatın malzeme deposunda çıkan yangında 3 kişi dumandan etkilendi. Aydın'da yangın aydın'ın didim ilçesindeki makilik alanda çıkan yangında 80 dekar makilik alanda zarar oluştu.

Aydın'da yangın
Aydın'da yangın from d.nazillihavadis.com
Yangın çetikçi, yenidoğan mahallelerini tehdit ederken 50 hanenin tahliye edildiği belirtildi. Kısa sürede büyüyen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Aydın'ın söke ilçesinde ovacık mevkiindeki ormanlık alanda başlayan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa. Aydın polisevi'nde çıkan yangında 3 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi de yaralandı. Telaşa kapılmadan çevrede yangın ihbar düğmesi varsa ona basılmalıdır Ambalaj ve kolilerin olduğu yerde daha çok yoğun ateş başlamıştı. İhbar üzerine bölgeye aydın orman i̇şletme müdürlüğü. (abdurrahman firat) karpuzlu'da müstakil evde yangın çıktı.

Didim'de makilik alanda çıkan ve rüzgarın etkisiyle geniş bir alana yayılan yangını söndürmek için itfaiye ekipleri yoğun çaba sarf ediyor.

Ambalaj ve kolilerin olduğu yerde daha çok yoğun ateş başlamıştı. Aydın'ın nazilli ilçesinde makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Aydın'da yangın ile ilgili haberler, son dakika aydın'da yangın haber ve gelişmeleri. Aydın'ın efeler ilçesinde bir inşaatın malzeme deposunda çıkan yangında 3 kişi dumandan etkilendi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Telaşa kapılmadan çevrede yangın ihbar düğmesi varsa ona basılmalıdır Aydında yangın aydın'da makilik alanda yangın çıktı. Aydın'da gece yarısı çıkan yangın korkuttu. Alınan bilgiye göre ambarda saat 23.15 sularında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin. İtfaiye ekipler yangına hızla müdahale etti. Aydın'da yangınlara karşı tedbirler sürüyor. Aydın çine ilçesi akçaova mahallesi gökbel dağında orman yangını çıktı. Aydın'daki yangın kontrol altına alındı, soğutma çalışmaları devam ediyor.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Aydın'da yangın aydın'ın didim ilçesindeki makilik alanda çıkan yangında 80 dekar makilik alanda zarar oluştu. Aydın efeler'de selçuk ecza deposunda çıkan yangında, 8 kişi dumandan etkilendi. Aydın i̇tfaiyesi, 'geldiğimizde yangın kısa sürede büyümüş ve özellikle güney kısmında yoğunlaşmıştı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

Aydın'da yangın haberi - Aydın Kulis Haber
Aydın'da yangın haberi - Aydın Kulis Haber from www.aydinkulis.com
Aydın'ın çine ilçesinde zeytin ağaçlarının bulunduğu bölgede çıkan yangında 3 hektar alan zarar gördü. Aydın'da yangın ile ilgili haberler, son dakika aydın'da yangın haber ve gelişmeleri. (abdurrahman firat) karpuzlu'da müstakil evde yangın çıktı. Aydın efeler'de selçuk ecza deposunda çıkan yangında, 8 kişi dumandan etkilendi. İhbar üzerine bölgeye aydın orman i̇şletme müdürlüğü. Aydın polisevi'nde çıkan yangında 3 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi de yaralandı. Aydın da yangın ile ilgili 2 haber listeleniyor. Kısa sürede büyüyen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Aydın'da gece yarısı çıkan yangın korkuttu.

Aydın'ın söke ilçesinde ovacık mevkiindeki ormanlık alanda başlayan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa. Aydın'ın efeler ilçesinde bir binanın bodrum katında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın hem apartman, hem de mahalle sakinlerinde. Aydın'da yangın ile ilgili haberler, son dakika aydın'da yangın haber ve gelişmeleri. Aydın'ın nazilli ilçesinde makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Aydın polisevi'nde çıkan yangında 3 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi de yaralandı. Aydın'da yangınlara karşı tedbirler sürüyor. Alınan bilgiye göre ambarda saat 23.15 sularında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin. Kısa sürede büyüyen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Aydın i̇tfaiyesi, 'geldiğimizde yangın kısa sürede büyümüş ve özellikle güney kısmında yoğunlaşmıştı. Aydın'ın söke ilçesinde geri dönüşüm deposunda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin anında müdahalesi ile büyümeden söndürüldü. Kıraathanede başlayan yangın hızla büyüdü. Evin tamamen küle döndüğü yangının elektrik kontağından çıktığı tahmin ediliyor. Aydın'ın efeler ilçesinde bir inşaatın malzeme deposunda çıkan yangında 3 kişi dumandan etkilendi.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi aydın yangın. Aydın'ın çine ilçesinde zeytin ağaçlarının bulunduğu bölgede çıkan yangında 3 hektar alan zarar gördü.